Half oktober is de start voor het nieuwe kookseizoen. Weeral een half jaartje voorbij sedert het laatste kookevent. Gewoon de vaste ploeg die al jaren op post is. Geen transfers gebeurd dit jaar.
Vanavond geen raclette of tartiflette maar met een frisgroene gazpacho wordt gestart, in een handomdraai klaar, en ideaal om de smaakpapillen op gang te brengen. Gewoon een mix vanĀ komkommer met courgette op smaak gebracht met een sjalot, teentje look en basilicum. Dat we nu pas weten hoe smaakvol dat is! De menu voor deze avondĀ (reeds proefondervindelijk voorbereid door J-P en eega Kris) ziet er veelbelovend uit.
Na de briefing door de chef, iedereen aan de slag op de werkvloer. Geen uur duurt het om te proeven van de huisvlijt. En dat het gesmaakt heeft.
Een pannenkoek met zoete patat en feta gegarneerd met bosvruchtencompote om te starten. Een vervolg met in de oven gegaarde kabeljauwfilet, risotto en om te eindigen met een tiramisu Poire Williams.